13:15 / 21.06.2019.

Autor: HRT

Plenković o kandidaturi Grabar-Kitarović: Neka se najprije deklariraju izazivači

Arhivska fotografija (snimio: Photo: Davor Javorovic/PIXSELL)

Arhivska fotografija (snimio: Photo: Davor Javorovic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Premijer Andrej Plenković komentirao je danas potez predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je na Facebooku objavila da će svoju kandidaturu za drugi predsjednički mandat objaviti nakon Dana pobjede, 5. kolovoza.
Premijer Andrej Plenković komentirao je danas potez predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je na Facebooku objavila da će svoju kandidaturu za drugi predsjednički mandat objaviti nakon Dana pobjede, 5. kolovoza.Premijer o predsjedničinoj kandidaturi, kaže, i danas misli isto što je rekao i na 30. obljetnici HDZ-a, a to je da je na njoj samoj da odabere trenutak kada će objaviti svoju kandidaturu.

- Ono što je izrazito važno, ona je na dužnosti. Neka se najprije deklariraju izazivači, a ona kao netko tko je na dužnosti ima taj prerogativ da sama bira kada je trenutak da formalno objavi svoju odluku - poručio je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!