13:49 / 24.12.2018.

Autor: D.M./HRT

Plenković o Radeljiću: Očekivao sam manje plakanja

-

-

Foto: - / -

Plenković je rekao kako predsjednica sama bira i donosi odluke o razrješenjima. Riječ je, kaže, o kadrovskim pitanjima i ne vidi u tome ništa posebno.
Središtem Zagreba s najbližim suradnicima prošetao je i predsjedik Vlade Andrej Plenković. Komentirao je slučaj Radeljić. Smatra da se 'od muhe radi slona'.

- Čini mi se da cijela tema dobija preveliku dimenziju, nije ovo prvi savjetnik koji je razriješen. Očekivao sam više čvrstine, a manje plakanja. Radi se od muhe slona", rekao je Plenković. Dodao je kako je više čvrstine očekivao "od ovoga koji daje priopćenja".Premijer je ponovio i kako o rekonstrukciji Vlade nije razgovarao s Milanom Bandićem te da je on kao premijer "onaj koji odlučuje o tome, kad do toga dođe". Bandićevu izjavu da će imati još više zastupnika u Saboru komentirao je riječima: "Ja to ne znam, on je uvijek pun iznenađenja".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!