Plenković s povjerenikom EK-a za zapošljavanje i socijalna prava Schmitom

27.02.2023.

07:46

Autor: M.M./HRT

Premijer Andrej Plenković

Premijer Andrej Plenković

Foto: Jurica Galoic / Pixsell

U službenom, dvodnevnom posjetu Hrvatskoj boravi povjerenik Europske komisije za rad i socijalna pitanja Nicolas Schmit. Premijer Andrej Plenković primit će povjerenika u 11 sati u Banskim dvorima, a uz premijera će biti ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić.

Poslijepodne će povjerenik Schmit, zajedno s potpredsjednicom Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravkom Šuicom te ministrom rada, mirovinskoga sustava, socijalne politike i obitelji Marinom Piletićem, posjetiti Centar za djecu i obitelj u Paragu u Nedelišću u Međimurskoj županiji. Sastat će se s djecom i roditeljima - polaznicima radionica za potporu roditeljstvu "Rastimo zajedno i mi plus", koje su dio pilot-programa Europske unije u Hrvatskoj "Jamstvo za svako dijete", financiranog europskim sredstvima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!