Plenković s Tomaševićem o likvidnosti Zagreba i energetskoj opskrbi

20:47 / 27.05.2022.

Autor: HRT/Hina

Sastanak u Banskim dvorima

Sastanak u Banskim dvorima

Foto: @AndrejPlenkovic / Twitter

Predsjednik Vlade Andrej Plenković objavio je u petak kasno popodne na Twitteru da je održao sastanak s gradonačelnikom Zagreba Tomislavom Tomaševićem vezano uz likvidnost Zagreba, energetsku opskrbu i dinamiku realizacije alokacije sredstava iz Fonda solidarnosti Europske unije (EU).

Također, razgovaralo se i o provedbu projekata u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti te Fondova EU.

- Vlada Republike Hrvatske nastavlja podupirati razvoj Zagreba te pomaže u očuvanju financijske stabilnosti, poručio je premijer Plenković.

O sastanku, na kojem su s premijerom i ministrima razgovarali gradonačelnik Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet, izvijestio je na Twitteru i Grad Zagreb uz ocjenu da je to bio sadržajan sastanak.

Sastanak o temama od zajedničkog interesa iz područja financija, gospodarstva, zdravstva i EU fondova. Dogovoren nastavak razgovora između Grada Zagreba i ministarstava po područjima, najavili su iz zagrebačke gradske uprave.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!