Poboljšano teško stanje mladića ranjenog u pucnjavi u Oštarijama

13.08.2019.

10:58

Autor: HRT

default error photo
Policija je o događaju izvijestila kao o ranjavanju vatrenim oružjem - bez kvalifikacije djela, za koje je uhićen jedan muškarac.
Muškaracu (21), koji je jučer u pucnjavi iz vatrenog oružja u Oštarijama, zadobio ozljede opasne za život, stanje se poboljšalo, doznaje se u ogulinskoj Općoj bolnici. Ogulin: U pucnjavi ranjen muškarac

- Policija je o događaju izvijestila kao o ranjavanju vatrenim oružjem - bez kvalifikacije djela, za koje je uhićen jedan muškarac.

Glasnogovornica Policijske uprave karlovačke Senka Staroveški rekla je Hini kako, dok traje kriminalističko istraživanje, još nemaju ni motive ni kvalifikaciju djela, te da može potvrditi samo da su oba muškarca hrvatski državljani.

Načelnik općine Josipdol Josip Mihaljević rekao je pak da je incident s ranjavanjem mladića "jedan u nizu oružanih obračuna u Oštarijama u proteklih nekoliko godina, da se to dogodio u Gornjem Selu, u dijelu romskog naselja, te da se nada da će mjerodavne službe sve vrlo brzo raščistiti, da se obračuni ne bi nastavljali".

- Za sada nemam saznanja o uzroku ili motivu obračuna, ali znam o kome je riječ i nadam da će na ovome ostati, da se sukobi neće nastaviti - rekao je Mihaljević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!