Stanari zagrebačke Knežije zaustavili postavljanje repetitora

11.08.2021.

16:16

Autor: Regionalni dnevnik/HRT/V.G.

Knežija

Knežija

Foto: Zeljko Hladika / PIXSELL

Na zagrebačkoj su se Knežiji zbog nenajavljenog pokušaja postavljanja bazne stanice na zgradi u Albaharijevoj ulici okupili građani. Evo što su nam rekli o prosvjedu zbog kojega je reagirala i policija. Radovi su zasad obustavljeni.

- Jutros sam pila kavu i vidim ta dizalica ide meni ispred balkona. Vidjela sam o čemu se radi i odmah sam reagirala da se to ne smije, jer smo se već u 5. mjesecu svi stanari skupili i rekli smo da nemamo volju, nitko nas nije ni pitao niti ima li 100% potpisa da se postavi antena na zgradu, tim više što je zgrada puknuta na pola, od potresa je jako oštećena, rekla je Marija Breberina, stanarka.

-Izašla sam s psom van i vidjela da dolazi kran dizalica i to da su opet ovi došli postavljati, jer su oni već pokušali u 5. mjesecu postaviti, pa smo ih spriječili, rekla je Vesna Petravić, stanarka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!