11:08 / 16.03.2019.

Autor: M.Š./HRT

Počeli radovi na zagrebačkom Mostu slobode

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U subotu ujutro počela je sanacija Mosta slobode u Zagrebu. Radovi će trajati do polovine kolovoza. Promet će teći prema posebnoj, privremenoj regulaciji.
U subotu ujutro počeli su radovi na sanaciji Mosta slobode u Zagrebu. Trajat će do polovine kolovoza. Promet će teći prema posebnoj, privremenoj regulaciji.

Iz Grada su izvijestili da će sanacija trajati od 16. ožujka u 7 sati do 16. kolovoza u 20 sati, a novom regulacijom nastojat će se u najmanjoj mogućoj mjeri utjecati na promet.

- Tijekom sanacije nogostupa, zaštitne ograde, vijenca i podgleda na Mostu slobode zauzimat će se dio kolnika, a promet će teći po preostalom dijelu.

Bit će onemogućeno kretanje pješaka i biciklista u zoni radova. Promet će teći prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Sugrađane upozoravamo na moguće teškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje, izvijestili su iz Grada Zagreba. 

Radovi će, uključujući obje strane mosta, obuhvatiti oko dva kilometra. Most slobode pušten je u promet 1959. i do sada nije obnavljan.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!