12:54 / 22.05.2019.

Autor: D.M./HRT

Počelo suđenje Toniju Cetinskom

-

-

Foto: - / -

Poznati pjevač izrazio je žaljenje te izjavio da se ne osjeća krivim.
Na Općinskom sudu u Pazinu počelo je suđenje Toniju Cetinskom zbog prometne nesreće sa smrtnim ishodom u studenome 2017.

On je tada automobilom u Rovinju naletio na Ibrahima Kevljanina koji je u alkoholiziranom stanju ležao na kolniku. Poznati pjevač izrazio je žaljenje te izjavio da se ne osjeća krivim. Prvog dana suđenja nije predviđeno ispitivanje ni jednog svjedoka, nego se razmatraju dokazni prijedlozi, a obje će strane moći iznijeti primjedbe, žalbe i prijedloge.

- Samo mogu i dalje suosjećati s obitelji unesrećenog. Sudjelovao sam u nesreći u koju jednostavno nisam bio u mogućnosti izbjeći ni predvidjeti situaciju. Ostalo će sve biti na sudu i kako će se sve to razviti, ne znam. Vjerujem u pravednost suda i da će se sve dobro ispitati, svaka okolnost, sva vještačenja - i da će biti na kraju nadam se dobro", izjavio je Toni Cetinski

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!