Pogledajte kako je u Dubrovniku zasjao most u novim bojama

11.05.2023.

Zadnja izmjena 12:56

Autor: HRT/A.S.

Most u Dubrovniku

Most u Dubrovniku

Foto: Grgo Jelavic / PIXSELL

Dubrovački most Dr. Franja Tuđmana zasjao je u novim bojama. Hrvatske ceste uložile su 800 tisuća eura u novu dekorativnu rasvjetu i sada je ulazak u grad noću još atraktivniji. Većinu vremena svijetlit će u bijeloj boji, ali će ovisno o obilježavanju različitih događaja mijenjati boje jer su instalirane 924 svjetiljke i 84 reflektora.


Galerija
Most u Dubrovniku , Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Most u Dubrovniku , Foto: Grgo Jelavic/PIXSELLMost u Dubrovniku , Foto: Grgo Jelavic/PIXSELLMost u Dubrovniku , Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

- Drago mi je da smo danas pokazali sve mogućnosti dekorativne rasvjete na mostu Franja Tuđmana. Prije svega mislim da ovaj ulaz u grad i sama građevina mosta zaslužuje ovakvu rasvjetu. Dosadašnja rasvjeta je bila dotrajala već 20 godina nije mijenjana, mislim da je ovo sada nešto što grad Dubrovnik i sam most zaslužuje, rekao je Josip Škorić, predsjednik Uprave Hrvatskih cesta. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!