11:55 / 06.06.2018.

Autor: B.S.LJ./HRT

Poletaev: Naši su interesi isključivo ekonomski

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Prvi zamjenik predsjednika Sberbanka Maksim Poletaev u intervjuu Večernjem listu rekao je kako su njihovi interesi isključivo ekonomski.
Prvi zamjenik predsjednika Sberbanka Maksim Poletaev u intervjuu Večernjem listu rekao je kako su njihovi interesi isključivo ekonomski.

"Sberbank neće prodavati svoje udjele u kratkom roku. Opcija prodaje udjela prioritet je banke samo ako je popraćena kvalitetnom ponudom. Istodobno, kvaliteta ponude ovisit će o financijskoj poziciji i poslovnoj uspješnosti novog Agrokora. Želim naglasiti da Sberbank nema nikakve političke ciljeve, već isključivo poslovne interese", rekao je u intervjuu za Večernji list Poletaev, koji se jučer u Zagrebu susreo s premijerom Andrejom Plenkovićem, predsjednicom Republike Kolindom Grabar-Kitarović, Izvanrednom upravom i dobavljačima.

Tom je prigodom izjavio kako vjeruje da će se nagodba u Agrokoru postići do kraja mjeseca te da Sberbank, kao budući najveći pojedinačni vlasnik, neće prodavati udjele u kompaniji barem sljedeće dvije godine.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!