12:55 / 18.09.2018.

Autor: I.H./HRT

Policija i dalje u Vukomercu

-

-

Foto: - / -

Jutros na nastavu nije stiglo samo 20-ak učenika, no pretpostavlja se da su izostali zbog bolesti. Škola je i dalje pod diskretnim nadzorom policije.
U Osnovnoj školi Vukomerec situacija se normalizira. Prema riječima ravnatelja, jutros na nastavu nije stiglo samo 20-ak učenika, no pretpostavlja se da su izostali zbog bolesti.

- Pucnjava u Vukomercu - 7 uhićenih, 10 pod nadzorom
- Zbog pucnjave u Vukomercu danas prosvjed roditelja 
- Prosvjed roditelja - izviždali Bandića i bacali jaja
- Tema dana o slučaju Vukomerec: "Institucije nisu odradile posao"
- Vukomerec: U školu stigli stručnjaci za psihološku pomoć

Škola je i dalje pod diskretnim nadzorom policije. Vezano za događaje u Vukomercu nedavno je reagirao i saborski zastupnik Veljko Kajtazi.

Jedno zlo ne opravdava drugo, tako da najoštrije osuđujem nasilne ispade pojedinaca, javno vrijeđanje i dovođenje u pitanje prava na dom i život tamošnje romske zajednice. Vjerujem da će institucije adekvatno kazniti one koji su odgovorni, ali neću dopustiti da zbog toga oni koji su uznemireni, koriste priliku da istim, nasilnim metodama ugrožavaju ostatak zajednice, a pogotovo djecu, koja su i sama žrtve cijele situacije, poručio je.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!