12:19 / 06.02.2019.

Autor: P.F./HRT

Policija moli pomoć za prepoznavanje ove osobe

-

-

Foto: - / -

Sumnjiči ga se da je iz osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka otuđio torbice i druge predmete, počinivši materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.
Zagrebačka policija moli za pomoć građana oko prepoznavanja osobe s fotografije osumnjičene za počinjenje kaznenog djela krađe.

U petak, 15. lipnja 2018. godine, u vremenu od 15:45 do 17:50 sati, nepoznati počinitelj je s namjerom protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari došao do parkirališnog prostora ispred trgovačkog centra u Sesvetama, u Savskoj cesti.

- Stigavši do otključanog osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, otvorio je vrata te iz unutrašnjosti otuđio torbice i druge predmete, počinivši materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna, navodi policija.

Osobu s fotografije sumnjiči se za počinjenje kaznenog djela te javnost moli za pomoć.

Policija moli da građani, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.  

- Sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno, navodi policija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!