11:10 / 06.11.2019.

Autor: HRT

Policija moli pomoć - znate li ovog muškarca?

-

-

Foto: - / -

Ima saznanja o krađi kada je iz trgovine u Gundulivećoj otuđena veća količina naočala u vrijednosti nekoliko stotina tisuća kuna.
U četvrtak, 16. prosinca 2018. godine oko 4.30 sati u Gundulićevoj ulici u Zagrebu, nepoznati je počinitelj iz trgovine otuđio veću količinu naočala u vrijednosti nekoliko stotina tisuća kuna. Policijja je objavila fotografiju muškarca za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac starosti oko 30 godina, srednje tjelesne građe, obučen u crnu jaknu s kapuljačom na glavi, a na jakni se na rukavima nalaze tri bijele uzdužne crte, crne hlače i crvene tenisice.

Policija poziva medije da objave tekst i fotografije, a građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!