12:32 / 01.03.2021.

Autor: HRT/Hina

Policija na zgarištu kuće u Sjeničaku Lasinjskom traži uzrok požara

Na zgarištu obiteljske kuće u Sjeničaku Lasinjskom kod Karlovca policija provodi očevid

Na zgarištu obiteljske kuće u Sjeničaku Lasinjskom kod Karlovca policija provodi očevid

Foto: Kristina Stedul Fabac / PIXSELL

Na zgarištu obiteljske kuće u Sjeničaku Lasinjskom kod Karlovca policija provodi očevid da bi se utvrdio uzrok nedjeljnog požara, izvijestila je u ponedjeljak karlovačka policija.

U nedjelju tijekom dana buknuo je požar na drvenoj obiteljskoj kući 26-godišnjaka te je kuća u cijelosti izgorjela.

Načelnik Općine Željko Prigorac rekao je Hini da je izgorjela kuća Denisa Hertla te da će danas stupiti s njim u kontakt i vidjeti kako mu Općina Lasinja može pomoći.

Mladić je to kojem se u našem kraju sviđalo i tu je došao živjeti. Sada je ostao bez svega, sve mu je izgorjelo do temelja i trebamo vidjeti kako mu možemo pomoći, rekao je Prigorac.

O okolnostima požara rekao je da ne želi ništa komentirati, jer traje policijski očevid te se tek treba utvrditi što se je dogodilo.

Vatrogasna zajednica Karlovačke županije u dnevnom je priopćenju izvijestila da su vatrogasci gasili dva požara na objektima, ali u Županijskom vatrogasnom operativnom centru kažu da dojave o požaru u Sjeničaku Lasinjskom nije bilo i da vatrogasci jučer tamo nisu inrtervenirali.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!