Policija objavila detalje zločina u Dubravi

06.03.2023.

13:18

Autor: HRT/Hina

 Ubojstvo i pokušaj samoubojstva u zagrebačkoj Dubravi, očevid

Ubojstvo i pokušaj samoubojstva u zagrebačkoj Dubravi, očevid

Foto: Tomislav Miletic / PIXSELL

Policija je priopćila da se nastavlja kriminalističko istraživanje u slučaju žene osumnjičene da je u Gavazzijevoj ulici u Dubravi usmrtila supruga, nakon čega se pokušala ubiti.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u slučaju V. Đ. (59) osumnjičene da je u Gavazzijevoj ulici u Dubravi usmrtila supruga N. Đ. (55), nakon čega je pokušala samoubojstvo, izvijestila je zagrebačka policija.

Ne otkrivajući identitete, policija je precizirala kako V. Đ. sumnjiče da je između petka i nedjelje, u još neutvrđenom vremenu, usmrtila 55-godišnjeg supruga zadavši mu tupim predmetom više udaraca u glavu nakon čega je na mjestu preminuo.

Policija dodaje da jedan član obitelji nije mogao uspostaviti kontakt s ubijenim te da je osumnjičena zbog dolaska policija i vatrogasaca skočila u nedjelju oko 13:45 s visine od 4,9 metara i nanijela si teške tjelesne ozljede.

Osumnjičenoj je, dodaje policija, pružena liječnička pomoć u KB-u Dubrava, a kriminalističko istraživanje nastavlja se.

Mediji su izvijestili kako su susjedi potvrdili da je osumnjičena skočila s prvog kata nakon što je čula da joj policija kuca na vrata te da je pokušala zataškati ubojstvo tako što je preko mobitela ubijenog supruga slala poruke njegovim najbližima i govorila da je sve u redu.

Susjedi tvrde, dodaju mediji, da je osumnjičena neko vrijeme bila u rastrojenom stanju, odbijala je ići na liječenje te da se suprug brinuo za nju.                                                           

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!