13:47 / 16.01.2019.

Autor: V.K./HRT

Policija traga za muškarcem koji je ostavio grafit na spomeniku

-

-

Foto: - / -

5. siječnja 2019. godine oko 23.55 sati u Ulici Hrvatske bratske zajednice nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ na način da je crnim sprejem iscrtao grafit na spomeniku.
U subotu, 5. siječnja 2019. godine oko 23.55 sati u Ulici Hrvatske bratske zajednice nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ na način da je crnim sprejem iscrtao grafit na spomeniku.

Na fotografiji je muškarac kojeg potražujemo, a za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 175-185 centimetara, srednje tjelesne građe, svjetlije smeđe kose srednje dužine svezane u rep i svjetlije puti.  

Molimo Vas da putem svojih medija obavijestite građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju,  pozivom na broj 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr .

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!