14:21 / 03.07.2019.

Autor: I.H./Hina

Policija traga za nestalim muškarcem iz Petrinje

Foto: (sisacko-moslavacka-policija.gov.hr)

Foto: (sisacko-moslavacka-policija.gov.hr)

Foto: - / -

Policija poziva građane da, ako imaju informacije gdje se nalazi ili su ga vidjeli, to dojave elektroničkom poštom na e-mail nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili dojave na 192.
Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke priopćili su u srijedu kako tragaju za 45-godišnjim Milanom Puškićem iz Petrinje, koji je otišao 23. lipnja i od tada mu se gubi svaki trag te pozivaju građane da, ako su ga vidjeli, to dojave policiji.

Milan je rođen 2. lipnja 1974. i živi u Petrinji, srednje je tjelesne građe, visok oko 172 centimetra, kratke kestenjaste kose, plavih očiju, bez vidljivih osobnih znakova. Kako je bio odjeven kada je nestao, nije poznato.

Budući da u dosadašnjoj istrazi Milan Puškić nije pronađen, policija poziva građane da bilo kakve informacije o nestalome dojave elektroničkom poštom na e-mail nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili dojave policiji na 192.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!