14:45 / 18.12.2019.

Autor: P.F./Hina

Policija utvrđuje okolnosti fizičkog sukoba djelatnica KBC-a Sestre milosrdnice

Dijana Zadravec (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Dijana Zadravec (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice Mario Zovak potvrdio je da se jutros dogodio fizički obračun između Dijane Zadravec i Mije Primorac, zbog čega je intervenirala i policija.
Policija je potvrdila da utvrđuje okolnosti vezane uz fizički obračun koji se dogodio su srijedu ujutro u KBC-u Sestre milosrdnice, u kojem su sudjelovale zamjenica ravnatelja Dijana Zadravec i voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda Mija Primorac.

Ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice Mario Zovak potvrdio je da se jutros dogodio fizički obračun, zbog čega je intervenirala i policija. No o svemu ne može više reći dok se ne utvrdi što se zapravo dogodilo.

U bolnici je nedopustiv bilo kakav oblik fizičkog nasilja i neću ga tolerirati, a sve će ispitati Povjerenstvo za unutarnji nadzor, rekao je Zovak Hini.

Dodao je kako je od svih uključenih zatražio očitovanje koje će proslijediti Povjerenstvu, a ono će, u skladu sa statutom bolnice, provjeriti što dogodilo, prikupiti izjave i dati mišljenje ravnatelju o mjerama koje treba poduzeti.

Dijana Zadravec je neuroradiologinja i zamjenica ravnatelja KBC-a, a Mia Primorac voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda KBC-a. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!