09:51 / 25.09.2019.

Autor: HRT

Ponoš podnio ostavku na stranačke dužnosti

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

To nije način kako ja komuniciram, niti HNS-ovci. Očekujem ostavku gospodina Ponoša, rekao je ministar Štromar.
Direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš ponudio je ostavku na sve funkcije u Hrvatskoj narodnoj stranci nakon što je jučer na konferenciji za novinare objavio audiosnimku prijetnji i uvreda koje je prije godinu dana izgovorio bivšem predsjedniku Radničkog vijeća u Fondu Mislavu Kotarcu.

Ponoš tvrdi da ga je, tim tajno snimljenim razgovorom - Mislav Kotarac ucjenjivao. Hoće li dati ostavku i na mjesto čelnika Fonda, doznat ćemo u četvrtak, kada će Ponoš održati konferenciju za novinare...

Prije sjednice užeg kabineta Vlade, HNS-ov Predrag Štromar rekao je da je ostavku direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i očekivao.

- To nije način kako ja komuniciram, niti HNS-ovci. Očekujem ostavku gospodina Ponoša, rekao je ministar Štromar.

Direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš objavio je u utorak na konferenciji za novinare audio snimku prijetnji koje je prije godinu dana izgovorio bivšem predsjedniku Radničkog vijeća u Fondu Mislavu Kotarcu, ustvrdivši kako ga tim tajno snimljenim razgovorom Kotarac ucjenjuje.

U utorak je Ponoševu ostavku zatražio i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.


-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!