14:27 / 21.05.2021.

Autor: Studio 4/IMS/HRT

Poreč: Za Peršurića rekordni broj glasova u zadnjih 30 godina

Loris Peršurić

Loris Peršurić

Foto: Studio 4 / HRT

Dok neki vode teške bitke za naklonost birača u drugom krugu neki naši lokalni političari ili njihove liste trijumfirali su u prvom krugu s gotovo preko 70 posto glasova. Među istarskim rekorderima je i gradonačelnik grada Poreča Loris Peršurić iz IDS-a.

Gostujući u emisiji Studio 4, Peršurić je rekao kako je lijepo biti u prvih 5 u Hrvatskoj što se tiče rezultata lokalnih izbora u prvome krugu.

- Što se tiče Poreča broj glasova koji sam dobio je rekordan u zadnjih 30 godina glede postotka glasova koji je dobio neki gradonačelnik, ali isto tako, veseli me dvotrećinski postotak IDS-a koji smo dobili u Gradskom vijeću, a isto tako dobri su nam rezultati i za Županijsku skupštinu, a i za župana, istaknuo je Peršurić.

Rekao je kako namjeravaju nastaviti punom snagom dalje u ostvarenju mnogih projekata koji su ispred njih.

Istaknuo je kako je IDS ponovno dobio apsolutnu većinu u većini gradova i općina u Istri što ga neizmjerno veseli zato što to pokazuje da rade dobar posao.

- Meni je to drugi mandat i ono kako sam radio, samo ću nastaviti u novom mandatu, rekao je Peršurić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!