Posavec Krivec nova predsjednica saborskog Kluba socijaldemokrata

14.12.2021.

12:54

Autor: Dnevnik/HRT/IMS/D.D.

Posavec Krivec nova predsjednica socijaldemokrata

Posavec Krivec nova predsjednica socijaldemokrata

Foto: Dnevnik / HRT

Promjene u saborskom Klubu socijaldemokrata, na mjesto predsjednika kluba dolazi Ivana Posavec Krivec, umjesto Domagoja Hajdukovića. Mjesta u saborskim odborima podijelit će se u dogovoru s Klubom SDP-a.

Socijaldemokrati će predložiti Davorka Vidovića za novog potpredsjednika sabora, koji bi na to mjesto trebao doći umjesto Miroslava Škore. Zahtjeve za razrješenje i imenovanje predali su Gordanu Jandrokoviću i o tome bi se trebalo glasovati sutra.

- Izrotirali smo se na tom mjestu, radili smo kao tim i do sada upravo zato da bismo Domagoju omogućili da se i dalje može nastaviti baviti onime što ga najviše u njegovoj političkoj karijeri zanima, a to je Odbor za europske poslove, u ovom trenutku. To je potpuno jasno i molim vas nemojte iza ove naše rotacije tržiti nekakve skrivene namjere ili nešto slično, jer toga uistinu nema, izjavila je Ivana Posavec Krivec, Klub zastupnika Socijaldemokrati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!