Posebna regulacija prometa tijekom WRC Croatia Rally

19.04.2023.

14:16

Autor: V.K./HRT/Hina

WRC Croatia Rally

WRC Croatia Rally

Foto: Matija Habljak / Pixsell

Zbog starta WRC Croatia Rally 2023 u četvrtak, 20. travnja, od podneva do ponoći vrijedit će posebna regulacije prometa u dijelu Zagreba, a za vrijeme utrke idućih dana na području Samobora i Jastrebarskog, izvijestila je u srijedu zagrebačka policija.

Zbog starta rally utrke ispred zgrade Nacionalne i sveučilišne knjižnice, sutra od 12 sati do ponoći bit će zatvaren promete zapadnim kolnikom Ulice Hrvatske bratske zajednice, od raskrižja s Ulicom grada Vukovara do raskrižja sa Slavonskom avenijom, gdje će vrijediti privremena regulacija prometa.

Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu su: Ulica Grada Vukovara - Savska, Ulica Grada Vukovara - Držićeva avenija, Avenija Dubrovnik - Most mladosti - Držićeva avenija, Avenija Dubrovnik - Jadranski most - Selska cesta - Ilica, Slavonska avenija - Zagrebačka avenija - Ljubljanska avenija, te Avenija Dubrovnik od rotora Remetinec do rotora Zapruđe.

Utrke se održavaju na području Grada Samobora u četvrtak, u mjestu Okić Podokićki, a u petak na relaciji Mali Lipovec - Grdanjci i Stojdraga - Hartje. U petak rally će se odvijati na području Grada Jastrebarskog, na relaciji Krašić (Zagrebačka županija) - Vrškovac (Karlovačka županija), te u subotu na relaciji Kostanjevac (Zagrebačka županija) - Petruš Vrh (Karlovačka županija).

Iz policiju mole građane za razumijevanje i poštivanje privremene prometne signalizacije u skladu s uputama policijskih službenika i redarske službe.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!