Posebna regulacija prometa zbog dolaska turskog predsjednika

05.09.2022.

22:40

Autor: Hina/HRT

Povodom dolaska turskog predsjednika Erdogana postavljene policijske trake oko hotela Westin

Povodom dolaska turskog predsjednika Erdogana postavljene policijske trake oko hotela Westin

Foto: Matija Habljak / Pixsell

Zbog dolaska turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana u Hrvatsku na području Zagreba vrijedit će posebna regulacija prometa, a zagrebačka je policija objavila karte blokiranih pravaca i alternativne rute za srijedu i četvrtak.

Zbog posebnih mjera sigurnosti bit će uspostavljena privremena regulacija te će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja, izvijestili su iz zagrebačke policije.

Na području užeg centra grada Zagreba će se od utorka od 6 sati ujutro do četvrtka u 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama Stop - policija, o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo.

Policija moli sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te za strpljenje tijekom privremene regulacije prometa te poziva na dosljedno poštivanje svih uputa i postavljene prometne signalizacije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!