15:34 / 14.07.2018.

Autor: HRT

Posebna Zabivaka u povodu dočeka reprezentacije

-

-

Foto: - / -

Budite uz posebno izdanje Zabivake u ponedjeljak, 16. srpnja, koje je u cijelosti posvećeno svečanom dočeku reprezentacije. Izravni prijenos počinje u 12.15 na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije.
Srebrni Vatreni će biti dočekani kao heroji. U Zagrebu je najavljeno veliko slavlje. U našoj posebnoj emisiji Zabivaka na Prvom programu pratit ćemo dolazak naših Vatrenih od 12.15!

Prolazak Vatrenih od zračne luke do glavnoga trga pratit će naši brojni reporteri na terenu, a signal ćemo ustupiti i drugim televizijama s nacionalnom koncesijom.  Atraktivnosti praćenja ovog iznimnog događaja pridonijet će i snimke iz zraka.

Vatrene će odlikovati predsjednica Republike Grabar-Kitarović, a uz nju će biti i premijer Andrej Plenković te predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Spektakularan doček možete pratiti na našem programu do samog završetka slavlja.

Doček reprezentacije pratit će 20-ak HRT-ovih reportera

HRT će izravno prenositi povratak Vatrenih

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!