Potpredsjednik stranke Fokus Dario Vrbaslija u utrci za Slatinu

23.04.2021.

16:44

Autor: Regionalni dnevnik/HRT/IMS/D.D.

Dario Vrbaslija iz stranke Fokus u utrci za Slatinu

Dario Vrbaslija iz stranke Fokus u utrci za Slatinu

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

U utrku za Slatinu ide i dosadašnji predsjednik Gradskog vijeća i potpredsjednik stranke Fokus Dario Vrbaslija. Potporu mu, osim Fokusa, pruža Most te nezavisna lista kojoj je prije pripadao, a iz koje dolazi kandidatkinja za zamjenicu Martina Tepeš.

Zauzimat će se za smanjivanje prireza i poreza, najavljuje program poticanja poduzetništva te privlačenja novih investitora kako bi se otvorila nova radna mjesta.

- Nudimo ono što imamo to je naše znanje i kompetencije, ove godine četiri godine iskustva koje su iza nas no danas nismo sami kao što je to bilo 2017. godine danas iza nas stoji stranka Fokus, mala stranka od godinu dana života da tako kažemo, ali stranka velikih uspjeha, stoji nezavisna lista Darija Vrbaslije od 2017. godine i stoji stranka Most, rekao je Dario Vrbaslija, kandidat za gradonačelnika Slatine (koalicija Fokus, Most i nezavisna lista Darija Vrbaslije).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!