09:20 / 08.12.2019.

Autor: D.M./HRT

Potraga za nestalom pripadnicom Oružanih snaga, kći objavila apel

Foto: Nestali.hr, ilustracija, Hrvoje JelavicPIXSELL

Foto: Nestali.hr, ilustracija, Hrvoje JelavicPIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Pronađeno je motorno vozilo nestale pripadnice, a potraga za njom se nastavlja, priopćili su iz MORH-a.
U tijeku je potraga za nestalom pripadnicom Oružanih snaga čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. prosinca 2019. u večernjim satima. 

Nestanak je prijavljen policiji 4. prosinca u večernjim satima, nakon čega je počela potraga na području Zagreba. Zajedno s policijom tragaju i pripadnici Pukovnije vojne policije i dva tima Antiterorističke vojne policije te patrola Vojne policije s pripadnicima Kriminalističke vojne policije, priopćeno je iz MORH-a.

Pronađen je automobil nestale, nakon čega je potragu nastavila policija. Vojna policija je u stalnom kontaktu s MUP-om, a u skladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska opet će se uključiti u potragu za nestalom pripadnicom, dodaje se u priopćenju.

Ako građani imaju ikakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, molimo da informacije jave na email nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave se putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a.

Na stranicama nestali.hr objavljena je fotografija i opis nestale Jadranke Skender. Dodaje se da je svoj dom napustila u osobnom automobilu marke Mercedes gospićke registarske oznake.

Njena kći oglasila se na Facebooku:Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!