11:39 / 11.05.2018.

Autor: I.M./Hina

Potvrđen angažman SOA-e u istrazi afere "mailovi"

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa na temelju medijskih napisa i zaprimljene prijave otvorilo je predmet u slučaju potpredsjednice Vlade i ministrice Martine Dalić.
Šef Sigurnosno-obavještajne agencije Danijel Markić potvrdio je angažman SOA-e u istrazi afere "mailovi". "Imamo jasne upute državnog vrha da razjasnimo cijelu situaciju. Tako da smo uključeni i dajemo punu potporu naprije DORH-u i naravno policiji", rekao je Markić.Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa na temelju medijskih napisa i zaprimljene prijave otvorilo je predmet u slučaju potpredsjednice Vlade i ministrice Martine Dalić, potvrdila je Hini glasnogovornica povjerenstva Martina Jurišić.  

Dodala je kako ne može reći kada će biti odlučivano o tome predmetu, jer povjerenstvo treba održati radni sastanak i vidjeti treba li se prikupiti dodatna dokumentacija i treba li još nešto činjenično utvrditi ili ne.

Povjerenstvo će se time baviti, najprije treba donijeti odluku jesu li saznanja iz medija i prijave dovoljne za pokretanje postupka ili će se donijeti odluka o nepokretanju postupka, pojasnila je Jurišić. Ministrica Martina Dalić : Dokumentacija je lažna; Neću podnijeti ostavku

-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!