Zagreb: Veliki požar u dvorištu tvrtke na Žitnjaku

04.08.2022.

Zadnja izmjena 01:21

Autor: Dnevnik/IMS/HRT

Požar na zagrebačkom Žitnjaku

Požar na zagrebačkom Žitnjaku

Foto: Matija Habljak / PIXSELL

Veliki požar buknuo je nešto iza 21 sat na zagrebačkom Žitnjaku, u dvorištu jedne tvrtke u ulici Kanalski put. U skladištu u dvorištu tvrtke vatra je zahvatila drvene palete i kartonsku ambalažu. Požar nije ugašen, ali se čini da je pod kontrolom.

Požar je u jednom trenutku gasilo 57 vatrogasaca sa 16 vozila iz četiri vatrogasne postaje i DVD-a. U pomoć su im došle i tri cisterne. Oko ponoći se oglasila Javna vatrogasna postrojba Zagreb navodeći da se gasi požar skladišta, pogona i ureda tvrtke na Žitnjaku te da vatrogasci u teškim uvjetima daju sve od sebe. Neslužbeno se doznaje da je jedna osoba ozlijeđena.   

Galerija
Požar na zagrebačkom Žitnjaku, Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Požar na zagrebačkom Žitnjaku, Foto: Ivan Skrinjar/PIXSELL Požar na zagrebačkom Žitnjaku, Foto:  Fran Rubil /PIXSELL Požar na zagrebačkom Žitnjaku, Foto: Matija Habljak /PIXSELLPožar na zagrebačkom Žitnjaku , Foto: Matija Habljak /PIXSELL Požar na zagrebačkom Žitnjaku, Foto: Matija Habljak/PIXSELL Građani su srušili ogradu kako bi pomogli vatrogascima da se priključe na vodovod , Foto: Fran Rubil  /PIXSELL Požar na zagrebačkom Žitnjaku, Foto:  Fran Rubil /PIXSELLPožar na zagrebačkom Žitnjaku, Foto: Ivan Skrinjar /PIXSELL

U pomoć vatrogascima stigle tri cisterne

Vatrogasci u teškim uvjetima daju sve od sebe

Požar gasi 57 vatrogasaca sa 16 vozila

Mnogi građani u blizini zabrinuti zbog požara

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!