11:51 / 06.11.2018.

Autor: I.H./HRT

Požar na Institutu za istraživanje mozga

-

-

Foto: - / -

Neslužbeno se doznaje da je požar buknuo nakon nezgode s kemikalijama u laboratoriju, pri čemu je jedna osoba opečena i zbrinuta u Klinici za traumatologiju.
Manji požar buknuo je prijepodne u prostorijama Hrvatskog instituta za istraživanje mozga na zagrebačkoj Šalati. Neslužbeno se doznaje da je buknuo nakon nezgode s kemikalijama u laboratoriju, pri čemu je jedna osoba opečena i zbrinuta u Klinici za traumatologiju.

Gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama oko 10.30 dobio je dojavu o požaru.

Izlaskom na teren utvrđeno je da je buknuo manji požar u laboratoriju koji su zaposlenici sami ugasili, i to, kako se neslužbeno doznaje, nakon nezgode pri radu s kemikalijama.

Jedna je osoba opečena i zbrinuta u Klinici za traumatologiju. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu grada Zagreba, Policijske uprave zagrebačke, 13 vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba i Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Očevid je u tijeku.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!