10:06 / 09.02.2019.

Autor: HRT

Požar u Domu za starije osobe "Sv. Josip"

Ilustracija, foto: Filip Kos/PIXSELL

Ilustracija, foto: Filip Kos/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca požar je brzo stavljen pod kontrolu. Prema prvim informacijama, vatra je planula u košu za smeće u kupaonici. Što je uzrok požara, pokazat će policijski očevid.
U zagrebačkom Domu za starije osobe "Sveti Josip" u subotu ujutro buknuo je manji požar, koji su brzo ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Grada Zagreba. Ozlijeđenih nije bilo, izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Obavijest o manjem požaru u Domu za starije osobe "Sv. Josip", na adresi Dunjevac 17, zagrebački JVP zaprimio je oko 8 sati. Na gašenje je upućeno 25 vatrogasaca sa sedam vozila.

Vatrogasci su utvrdili da je riječ o manjem požaru u kupaonici, koji je brzom intervencijom ugašen. Nema ozlijeđenih niti je bilo potrebe za evakuacijom korisnika doma. 

Službenici Policijske uprave zagrebačke provode očevid o uzroku i okolnostima požara, navode iz gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!