22:47 / 23.01.2019.

Autor: D.M./T.V./HRT/Hina

Požar u hotelu u Otočcu buknuo zbog kvara na električnim instalacijama

-

-

Foto: - / -

Kvar na električnim instalacijama izazvao je požar koji je u srijedu navečer buknuo na krovu hotela "Mirni kutak" u Otočcu, u kojemu je u to vrijeme boravilo tridesetak korejskih turista koji su na vrijeme evakuirani te nije bilo ozlijeđenih.
Kvar na električnim instalacijama izazvao je požar koji je sinoć buknuo na krovu hotela "Mirni kutak" u Otočcu,  doznaje se iz ličko-senjske Policijske uprave.

Požar su cijelu noć gasili 31 vatrogasac s 10 vozila iz 5 vatrogasnih postrojbi. Gosti hotela su evakuirani. Samo lakše ozljede prilikom pomaganja u gašenju požara zadobio je zet vlasnika hotela Domagoj Tomić na kojeg je pala gipsana obloga i njezin metalni držač. Tomić je izjavio sinoć da se požar  širio s jednog kraja hotela na drugi.

Hrvoje Ostović, vatrogasni zapovjednik Ličko-senjske županije, naglašava da je gašenje požara zahtjevno.

Požar na krovištu objekta gasili su vatrogasci iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Otočac.

Očevidom je utvrđeno da se požar u hotelu u Gornjim Dubravama na otočačkom području dogodio zbog kvara na električnim instalacijama u objektu.

Vatrogasci - Oni su naši Heroji

-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!