14:24 / 20.12.2019.

Autor: HRT

Požar u KBC-u Zagreb

Foto: Vatrogasci - Oni su naši Heroji

Foto: Vatrogasci - Oni su naši Heroji

Foto: - / -

U operacijskom bloku KBC-a Zagreb buknuo je požar. Iako je sve prepuno dima, nema opasnosti, potvrdio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.
U operacijskom bloku KBC-a Zagreb buknuo je požar. Iako je sve prepuno dima, nema opasnosti, potvrdio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba. Na terenu su pripadnici JVP-a Zagreb.


Priopćenjem se oglasio Ured za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba.

"Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba danas je u 13.22 dobila dojavu o požaru u operacijskom bloku dijela Kliničkog bolničkog centra Zagreb, na lokaciji Kišpatićeva ulica 12. Izlaskom na teren utvrđeno je kako nema ugroze, vidljivo je puno dima, ali nema otvorenog plamena. Na terenu je sedam vatrogasnih vozila s 24 vatrogasca.

Na teren su izišli i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama", stoji u priopćenju Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!