Požar u Klokočevcima, obitelj jedva izvukla živu glavu

31.10.2021.

10:25

Autor: Nasice.com/HRT/E.L.S.

Iz buktinje osmočlana obitelj jedva izvukla živu glavu

Iz buktinje osmočlana obitelj jedva izvukla živu glavu

Foto: TV Našice / HRT

Nova tragedija u Klokočevcima! Nakon jučerašnje automobilske nesreće u kojoj je život izgubila jedna osoba, u novom nemilom događaju obitelj Maleta ostala je bez doma. U sinoćnjem požaru izgorjela im je obiteljska kuća, osmero ljudi u trenu je ostalo bez krova nad glavom.


Kako javlja Nasice.com, majka Ana srećom je bila budna tijekom noći te čula pucketanje pa je odmah probudila supruga, koji joj je rekao da svu djecu istog trena izvede van.

- Nasreću nitko nije stradao. I to nam je najbitnije - rekla je za našički portal gospođa Ana i naglasila da će kuću, ako treba, sama izgraditi iz temelja. U Klokočevce su se doselili prije 4 godine, kad su kuću i kupili.

Požar je najvjerojatnije počeo oko 3 sata u noći, pretpostavlja se od dimnjaka, koji je bio, kako kažu, napuknut. Na teren su odmah nakon poziva stigli vatrogasci iz Šaptinovaca i Našica. Naknadno je došla i policija.

Obnova kuće na adresi Matije Gupca 5 potrajat će i više od godine dana, stoga je obitelji u nesreći prvenstveno potrebna pomoć u smislu neke namještene kuće za stanovanje. Trenutačno borave kod kume koja i sama ima troje djece.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!