19:06 / 08.11.2018.

Autor: Martina Klaić/P.F./HRT

Pozicija nema komentara, opozicija ih opet napala zbog Agrokora

-

-

Foto: - / -

Jedno drugoga žestoko su kritizirali, ali danas Martina Dalić o Ivici Todoriću nema komentara. Nije ga se moglo čuti ni od premijera. Zato je tu ulogu preuzela oporba.
Izručenje Ivice Todorića Hrvatskoj dan poslije izazvalo je lavinu političkih reakcija. Premijer i dalje ponavlja da ne komentira pravosudne postupke, a oporba Todorićev povratak u zemlju koristi kao još jednu priliku da Vladu napadne zbog svega što se događalo u Agrokoru.

Jedno drugoga žestoko su kritizirali, ali danas Martina Dalić o Ivici Todoriću nema komentara. Nije ga se moglo čuti ni od premijera.

Zato je tu ulogu preuzela oporba. Ivica Todorić godinama je sinonim za ortački kapitalizam, kaže Davor Bernardić i dodaje da njegovim stopama ide i grupa Borg. Očekivati se može, poručuje Nikola Grmoja, dugogodišnja pravosudna trakavica. Jer je Agrokor, kaže, bio mjesto uhljebljivanja. Kada bi Ivica Todorić izašao s tim povjerljivim informacijama, a ima ih i druga strana, dogodio bi se nuklearni rat. Ovdje imamo hladni rat, prijetnju nuklearnim oružjem i od Ivice Todorića i od onih koji su mu svih ovih godina pomagali, smatra Grmoja.

A to oružje moglo bi se naći u "crnoj knjižici" Ivice Todorića. Ono ministre ne plaši.

Kakav će epilog dobiti pravosudna priča, neće se znati godinama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!