14:28 / 05.05.2018.

Autor: HRT

'Pozivam Barišića da od Velike Gorice ne radi Slavonski Brod'

-

-

Foto: - / -

Izgradnja asfaltne baze u Donjoj Lomnici kod Velike Gorice u najmanju ruku je protuustavna, poručio je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić.
Izgradnja asfaltne baze u Donjoj Lomnici kod Velike Gorice u najmanju ruku je protuustavna, poručio je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić. Gradilište Strabaga nalazi se na vodozaštitnom području, blizu vodocrpilišta i dječjeg vrtića, istaknuo je, dodavši da sumnja u studiju utjecaja na okoliš koja kaže da utjecaj zahvata na okoliš nije štetan.

"Pozvao bih gradonačelnika Barišića da ne radi od Velike Gorice Slavonski Brod, da ne dovodi građane u situaciju da se onečišćuje voda, da se onečišćuje zrak. Također bih ga pozvao da ne ide u sukob s državom i s građanima, a najbolji dokaz da je poražen je to što je ministarstvo ovih dana poništilo građevinsku dozvolu za ovdje asfaltnu bazu."

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!