14:19 / 03.04.2019.

Autor: D.M./HRT

Predmet u vezi s aferom Hotmail - u završnoj fazi

-

-

Foto: - / -

Nedostaju podaci vezani za iplate savjetnicima kriznog stožera kojega je angažirao Ramljak. Povjerenstvo se obratilo Agrokoru koji ih je uputio na Trgovački sud.
Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa još prikuplja dokumentaciju o isplatama članovima kriznog stožera bivšeg izvanrednog upravitelja Ante Ramljaka. Predsjednica Povjerenstva Nataša Novaković tvrdi - da je predmet u vezi s aferom Hotmail u završnoj fazi.

- Predmet je u završnoj fazi, tražili smo dopis od Trgovačkog suda i nakon toga će se moći reći da smo skupili relevantnu dokumentaciju relevantnu, kazala je Novaković. Prikuplja se dokumentacija vezana za iplate savjetnicima kriznog stožera, odnosno menadžmentu kojega je angažirao Ramljak. Povjerenstvo se obratilo Agrokoru koji ih je uputio na Trgovački sud, a iz suda su im odgovorili da oni te podatke nemaju.

Na pitanje u kojoj su fazi postupci protiv ministrice Gabrijele Žalac i ministra Zdravka Marića Novaković je kazala kako su predmeti tek otvoreni i dobili su svoje izvjestitelje. Upućeni su dopisi prema institucijama. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!