11:51 / 04.06.2018.

Autor: S.M./HRT

Predsjednica posjetila najboljeg mladog poljoprivrednika u RH

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Posljednji dan rada svog Privremenog ureda u Osječko-baranjskoj županiji predsjednica Grabar-Kitarović nastavila je u Beketincima, gdje je posjetila obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ivana Gašića.
Četvrti i posljednji dan rada svog Privremenog ureda u Osječko-baranjskoj županiji predsjednica Grabar-Kitarović nastavila je u Beketincima, gdje je posjetila obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ivana Gašića, najboljeg mladog poljoprivrednika u Hrvatskoj. 

Svoj boravak s izmještenim uredom u Osječko-baranjskoj županiji predsjednica Republike završila je posjetom Đakovu. Ondje je obišla tvornicu namještaja Ancona grupa, a potom je posjetila Vojarnu 3. Gardijske brigade "Kune" gdje je obavila smotru.

Posjet Đakovu predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović završila je susretom s gradonačelnikom Marinom Mandarićem u gradskoj vijećnici koji joj je iznio aktualni trenutak Đakova s naglaskom na i tamo prisutno iseljavanje. Bio je to sastanak iza zatvorenih vrata na kojem su Predsjednici predočeni i projekti grada. Predsjednica se na korzu susrela s građanima, a tijekom posjeta Đakovu nije davala izjave.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!