10:43 / 06.12.2018.

Autor: M.M./HRT

Predsjednica s djecom čitala "Božićnu bajku"

-

-

Foto: - / -

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je u Popovači, Osnovnu školu "Zorke Sever", gdje je, zajedno s djecom čitala ulomke iz knjige "Božićna bajka".
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, koja je izmjestila svoj ured u Sisačko-moslavačku županiju, danas je u Popovači posjetila Osnovnu školu "Zorke Sever", gdje je, u nastavku projekta "Hrvatska čita", zajedno s djecom čitala ulomke iz knjige "Božićna bajka".

Predsjednica će posjetiti Kutinu i Novsku, općine Lipovljani, Jasenovac i Hrvatsku Dubicu te mjesto Osekovo.

Prilikom boravka u Kutini održat će radni sastanak s vodstvom Grada te posjetiti tvrtku Petrokemija d.d., a u Novskoj tvrtku MMM Vukelić d.o.o. te Poduzetnički inkubator PISMO.

Predstavnici Šumarskog fakulteta u Zagrebu prezentirat će rad Nastavno-pokusnog šumskog objekta Opeke u općini Lipovljani.

Današnji dan završit će u mjestu Baćin u općini Hrvatskoj Dubici davanjem počasti poginulima u Domovinskom ratu te susretom s članovima obitelji stradalih u Domovinskom ratu.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!