Sanader antivakserima: Zašto ne volontirate na COVID odjelima?

04.10.2021.

18:49

Autor: HRT

Ante Sanader

Ante Sanader

Foto: HRT / HTV

Uvođenje obveznih COVID potvrda i testiranje zdravstvenih radnika bila je i tema sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

Komentirajući današnje prosvjede pred bolnicama politički tajnik HDZ-a Ante Sanader je kazao da se vidjelo koliko je "tu bilo liječničke struke, a koliko je bilo antivaksera i civila koji su tamo 'politički' prisustvovali". Uputio je poziv svima koji su protiv cijepljenja.

- Zašto ne idu na odjele kao volonteri i tamo pomažu ljudima i zdravstvenim djelatnicima na COVID odjelima. Nitko se ne tuče za rad u COVID odjelima, poručio je Sanader.  

Što se tiče izbora predsjednika Vrhovnog suda, Sanader je rekao da žele široku raspravu te da će sutra razgovarati s koalicijskim partnerima.

- Preksutra je sjednica Odbora za pravosuđe, čut ćemo kako reagiraju druge parlamentarne stranke, rekao je Sanader. Dodao je da Predsjedništvo još nije donijelo svoj stav o toj temi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!