19:24 / 27.10.2018.

Autor: D.M./HRT

Prelazi li Milanka Opačić u Bandićev klub?

-

-

Foto: - / -

Zagrebački gradonačelnik informaciju nije htio potvrditi, a u SDP-u na mogući prelazak gledaju sa zgražanjem.
Prelazi li bivša SDP-ovka i saborska zastupnica Milanka Opačić u saborski klub i stranku Milana Bandića? Zagrebački gradonačelnik informaciju nije htio potvrditi, a u SDP-u na mogući prelazak gledaju sa zgražanjem.

"Ja vam nikad ne govorim izvan stranke o stranci. Odvojim to, jer inače ne bih mogao raditi dva posla. O tome ćemo u Praškoj. Sve u svoje vrijeme", izjavio je Milan Bandić. SDP-ovac Gordan Maras kazao je da se njemu takve stvari gade. "Onaj tko ode Bandiću, neka odgovara u svoje ime", dodao je.Bandić trenutačno kontrolira 10 zastupnika i klub mu je dvostruko jači od HNS-ova, ali premijer Andrej Plenković zbog toga ne najavljuje rekonstrukciju Vlade. Vlada ima program koji provodi - premijerov je odgovor na stajalište HNS-a da bi bilo dobro da građanima predstave što od Vlade mogu očekivati do kraja mandata.

Na konstataciju da Bandićev klub buja zahvaljujući bivšim SDP-ovcima Davor Bernardić je rekao da to nije pitanje na koje bi on morao odgovoriti. "Žao mi je svakoga tko pogazi svoje socijaldemokratske principe, odlazi kod čovjeka koji je uklonio Trg maršala Tita, koji je pomogao Željki Markić u prikupljanju potpisa i tako udari na LGBT zajednicu i koji podržava desnu, aferama opterećenu vladu za koju je potpuno normalno povremeno koristiti ustaški pozdrav", rekao je.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!