12:30 / 12.10.2018.

Autor: D.M./HRT

Premijer ne zna za odlaske iz HDZ-a

-

-

Foto: - / -

"Nemam pojma, prvi put čujem o tome", odgovorio je premijer Andrej Plenković na pitanje novinara da komentira odlazak članova zagrebačkog ogranka Žitnjak.
"Nemam pojma, prvi put čujem o tome", odgovorio je premijer Andrej Plenković na pitanje novinara da komentira odlazak 19 članova zagrebačkog ogranka Žitnjak iz HDZ-a. Da je 19 članova HDZ-a iz ogranka Žitnjak jučer zatražilo od Gradskog odbora HDZ-a u Gundulićevoj brisanje iz članstva, za Jutarnji list potvrdio je predsjednik ogranka Ivan Bedek. Kazao je kako on još u travnju podnio  ostavku na na sve funkcije u stranci te da nezadovoljstvo u ogranku traje otkad je donesena odluka o ratifikaciji Istanbulske konvencije. Kaže da se ne slaže s politikom kakvu HDZ danas vodi, niti sa stalnim koaliranjem s HNS-om i SDSS-om. Jedan od razloga je, dodao je Bedek - i to što HDZ ne podržava skup u Vukovaru.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!