11:31 / 25.04.2020.

Autor: HRT

Preminula jedna osoba u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U KBC-u Split jutros jer umrla starija muška osoba rođena 1930. Preminuli je bio korisnik Doma za starije i nemoćne osobe Split smještajne jedinice u Vukovarskoj ulici.
U KBC-u Split jutros je preminula starija muška osoba rođena 1930. Preminuli je bio korisnik Doma za starije i nemoćne osobe Split u smještajnoj jedinici u Vukovarskoj ulici. Uz nekoliko kroničnih bolesti muškarac je imao i koronavirusnu infekciju. 

Prema izvješću NZJZ-a Splitsko-dalmatinske županije od ukupno 165 obrađenih testova s područja te županije danas nema novooboljelih osoba. Dosad su od koronavirusne bolesti oboljela ukupno 74 zdravstvena djelatnika, a 114 osoba je hospitalizirano. U samoizolaciji su 103 zdravstvena djelatnika. Osam osoba se nalazi na respiratoru, a od toga šest iz Splitsko-dalmatinske županije i dvije iz Šibensko-kninske županije. Sedam osoba je u karanteni hotela na Duilovu.

Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada su zabilježena 462 slučaja zaraze koronavirusom. Od toga su 134 osobe izliječene te je na današnji dan na području Splitsko-dalmatinske županije pozitivno na Covid infekciju 328 osoba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!