Preminuo Antun Laslo

24.09.2021.

14:43

Autor: M.Š./HRT

Antun Laslo (1951.-2021.)

Antun Laslo (1951.-2021.)

Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

Jedan od vođa poljoprivrednih prosvjeda proteklih godina i desetljeća, Antun Laslo, preminuo je u 71. godini života. Vodio je Zajednicu udruga seljaka Slavonije i Baranje te udrugu OPG-a Hrvatske "Život".

Njegov bliski suradnik Miroslav Kovač vijest je objavio na Facebooku.

- Svim dragim mu prijateljima, i ostalima koji ga poznaju, a često i kroz medije, javljamo tužnom viješću da nas je Antun napustio jutrom kada bi se i običavao ustajati, napojiti i nahraniti blago, napisao je na svojem profilu.

Posljednji ispraćaj Antuna Lasla bit će u subotu. 

- Izgubili smo borca za malog čovjeka, poljoprivrednika i uređenu poljoprivredu u Hrvatskoj. Antun je jedinstven, slažu se svi koji su ga poznavali. Iskrena sućut obitelji i prijateljima, napisali su na web stranici Agrokluba, stranice specijalizirane za poljoprivredu.

- Izgubili smo borca za malog čovjeka, poljoprivrednika i uređenu poljoprivredu u Hrvatskoj, poručio je Mato Brlošić s kojim je često sudjelovao u brojnim prosvjedima. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!