Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: - / PIXSELL
Andrej Barbieri, veliki hrvatski chef, preminuo je u kliničkom bolničkom centru na Sušaku u Rijeci u 50. godini.
Andrej Barbieri, veliki hrvatski chef, preminuo je u kliničkom bolničkom centru na Sušaku u Rijeci u 50. godini.
Barbieri se školovao u Italiji gdje je otvorio multimedijalni lokal. Vodio je mnoge restorane na Siciliji, Sardiniji, Kreti i u Španjolskoj.
Nakon povratka iz svijeta u Voloskom je vodio Skalinadu, a potom i Tramerku u Opatiji. Uz Bevandu, u Rijeci je na Korzu vodio i lokal Conca d’Oro (Zlatna školjka).
U Dohi je otvorio Quavannu i postao chef konzultant prvog hrvatskog restorana u Kataru.
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!