Prepoznajete li ovu ženu? Zagrebačka policija traži pomoć

26.09.2022.

10:31

Autor: HRT/D.M.

Policija traga za ovom ženom

Policija traga za ovom ženom

Foto: MUP / PUZ

Zagrebačka policija objavila je fotografije žene koju traže zbog kaznenog djela prevare. Mole građane da se jave, ako imaju bilo kakvu informaciju o njoj. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Galerija
Policija traga za ovom ženom, Foto: MUP/PUZ
Policija traga za ovom ženom, Foto: PUZ/MUP

Na području nekoliko policijskih uprava u prvoj polovici ožujka 2022. godine nepoznata je počiniteljica počinila produljeno kazneno djelo 'Prijevara' na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice. Na fotografijama je žena za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu, priopćila je policija.

Ženska osoba je starosti između 50 i 60 godina, visine oko 160 do 170 centimetara, srednje do jače tjelesne građe, crvene kose, odjevena u hlače, majicu i vestu tamne boje, crne cipele dok je preko usta i nosa imala medicinsku masku plave boje, a na rukama bijele jednokratne rukavice.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na brojeve telefona 01/6221 144 ili 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!