17:53 / 28.09.2018.

Autor: I.M./Hina

Preuređena škola - mnogima ispunjenje sna

-

-

Foto: - / -

Načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić istaknula je kako je san postao stvarnost jer će ovaj datum "ostati upisan u povijest škole zlatnim slovima.
Novo krilo Osnovne škole Čavle, u blizini Rijeke, u kojem je osam učionica, novi ulaz u školu, sigurnosno stubište i evakuacijsko dizalo za osobe s posebnim potrebama, investicija vrijedna oko 14 milijuna kuna, otvoreno je u petak. 

Radove su sufinancirali Primorsko-goranska županija i Općina Čavle. Kako je istaknula ravnateljica te škole Tanja Stanković, ta je investicija omogućila da većina učenika prijeđe u jednosmjenski rad - učenici od trećeg do osmog razreda bit će u jutarnjoj smjeni, a učenici nižih razreda u jutarnjoj smjeni i međusmjeni.

Načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić istaknula je kako je san postao stvarnost jer će ovaj datum "ostati upisan u povijest škole zlatnim slovima". Osnovnu školu Čavle pohađa oko 500 učenika.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!