16:34 / 17.06.2018.

Autor: I.M./HRT

Prijenos utakmice Vatrenih protiv Nigerije pratilo više od 1 735 000 gledatelja

-

-

Foto: - / -

Drugo poluvrijeme utakmice u Kalinjingradu pratilo je gotovo osam od deset gledatelja koji su u tom trenutku bili pred malim ekranima.
Prijenos nogometne utakmice između Hrvatske i Nigerije na Drugom programu (HRT - HTV2) Hrvatske radiotelevizije pratilo je više od 1 735 000 gledatelja.

Susret izabranika Zlatka Dalića s reprezentacijom Nigerije imao je i visok udio u gledanosti (SHR) od 72,6 posto. U drugom poluvremenu udio u gledanosti (SHR) dosegnuo je čak 77 posto, što znači da je drugo poluvrijeme utakmice u Kalinjingradu pratilo gotovo osam od deset gledatelja koji su u tom trenutku bili pred malim ekranima.

Inače, Hrvatska radiotelevizija je za svoje gledatelje osigurala prijenos za sve 64 utakmice svjetskog nogometnog prvenstva. Uz to, moguće ih je pratiti i na posebnom eksperimentalnom programu u visokoj razlučivosti (eng. high definition – HD), koji nosi oznaku HRT 2 HD, te na Drugom programu Hrvatskog radija (HRT – HR 2).

Sljedeći nastup reprezentacija Hrvatske imat će 21. lipnja u Nižnjem Novgorodu, gdje će joj suparnik biti Argentina.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!