15:55 / 27.12.2018.

Autor: D.M./HRT

Prijetnja Radeljiću nije prijavljena policiji

Foto: Davor Božinović (Patrik Macek/PIXSELL)

Foto: Davor Božinović (Patrik Macek/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Napise objavljene u jednom tjedniku prema kojima su osobe povezane s aferom "SMS" bile povezane i s prisluškivanjem predsjednice, Božinović nije želio komentirati.
Policija nije zaprimila nikakvu prijavu prijetnje prema razriješenom savjetniku predsjednice Mati Radeljiću, izjavio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. Komentirao je tako Radeljićeve tvrdnje da mu je odluku o smjeni, uz prijetnje, priopćila SOA.

Upitan treba li policija u tom slučaju postupati po službenoj dužnosti, Božinović je rekao da je, koliko mu je poznato, "gospodin to priopćio prije nekoliko dana, a događaj se, ako se dogodio, dogodio početkom mjeseca". Ministar je dodao kako pretpostavlja da svatko na takvoj funkciji vrlo dobro zna ocijeniti kad je riječ o ozbiljnoj prijetnji.

Napise objavljene u jednom tjedniku prema kojima su osobe povezane s aferom "SMS" bile povezane i s prisluškivanjem predsjednice, ministar nije želio komentirati. Kazao je samo kako policija, kao što je poznato, vodi kriminalistička istraživanja u aferi "SMS".

Božinović je to izjavio u MUP-u nakon potpisivanja Sporazuma o suradnji na području integracije preseljenih osoba iz Turske.
-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!