13:31 / 19.07.2021.

Autor: M.M./Hina/HRT

Pritvoren muškarac koji je letvama i metlom pokušao ubiti 46-godišnjaka

40-godišnjak letvama i metlom pokušao ubiti 46-godišnjaka

40-godišnjak letvama i metlom pokušao ubiti 46-godišnjaka

Foto: Ilustracija/Kristina Stedul Fabac / Pixsell

Zagrebačka policija pritvorila je i prijavila 40-godišnjaka uhićenog u nedjelju zbog sumnje da je dan prije između 16 i 17 sati u napuštenoj garaži u Magazinskoj ulici pokušao ubiti 46-godišnjaka kojeg je pretukao rukama, nogama, drvenim letvama i drškom metle.

Policija je precizirala da je 40-godišnjak, nakon kraće svađe, rukama i nogama počeo udarati 46-godišnjaka koji je zbog obilnog krvarenja izgubio svijest.

Dok je izudarani ležao na tlu, 40-godišnjak je uzeo drvenu letvu i njome izrazitom silom počeo udarati 46-godišnjaka po glavi i tijelu, a nakon što je nakratko zastao osumnjičeni je dohvatio plastificiranu dršku metle te još jednu drvenu letvu kojom je nastavio udarati 46-godišnjaka, dodala je policija.

Drvene letve i drška metle od siline udarca su se prelomile, dok je 40-godišnjak rukama i nogama nastavio udarati 46-godišnjaka koji je cijelo vrijeme bez svijesti ležao na tlu, nadodala je policija.

Kad je napad završio, 40-godišnjak se s dvojicom poznanika, koji su prisustvovali napadu, udaljio iz garaže ostavivši 46-godišnjaka da leži u besvjesnom stanju, a kada su se odmakli od garaže osumnjičeni je krenuo prema garaži govoreći da mora usmrtiti 46-godišnjaka.

Poznanici su ga odgovorili od novog napada te su sva trojica napustila mjesto događaja, zaključila je policija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!