19:35 / 07.12.2020.

Autor: Hina/HRT

Privedeni jer su prekinuli dovod struje COVID odjelu

Foto: ilustracija, HRT

Foto: ilustracija, HRT

Foto: - / HRT

Prerezali su strujno napajanje kompresora za zrak na jednom od COVID odjela KBC-a Rijeka.
Dvije osobe, koje se sumnjiči da su povezane s rezanjem strujnog napajanja kompresora za zrak na jednom od COVID odjela KBC-a Rijeka, sinoć su privedene i nad njima se provodi kriminalistička obrada, doznaje se u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.

Kako su danas izvijestili iz Kliničkog bolničkog centra Rijeka, u ponedjeljak noću, oko 3.30, nepoznati su počinitelji prerezali strujno napajanje kompresora za zrak na dva mjesta. Terapija bolesnika nije zbog tog incidenta bila u prekidu jer je sustav prebačen na zamjensko napajanje kisikom.

Tehnička služba KBC-a Rijeka u kratkom je roku sanirala oštećenje u strujnom napajanju i dovela ga u prvobitno stanje, doznaje se iz riječke bolnice. Mjesto incidenta tijekom noći obišao je ravnatelj KBC-a Alen Ružić, koji nije želio ulaziti u motive počinitelja. Policija je odmah nakon dojave izašla na teren i provela kriminalističko istraživanje, navodi KBC.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!